Veel gestelde vragen

Een overzicht van vragen die ons het meest worden gesteld.

Ja het aanmelden èn het verkopen van uw auto via autovandaagverkopen.be is volledig kosteloos. U hoeft hiervoor niets te betalen. Ook niet achteraf.
Nee, u bent tot niets verplicht. Het bod dat wij u doen is volledig vrijblijvend. U bepaalt zelf of u uw auto wilt verkopen voor het bod dat wij u doen.
Het bod dat wij u kunnen doen is 3 dagen geldig. Als u het bod niet binnen 3 dagen accepteert, heeft de opkoper het recht om zijn bod in te trekken.
Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Alleen als u het bod accepteert, geven wij uw persoonlijke gegevens aan de auto opkoper om contact op te nemen voor de afhandeling.
Wij werken alleen met RDW erkende bedrijven. Deze bedrijven kunnen bij u op locatie een vrijwaring uitdraaien die tot op de minuut nauwkeurig is.
De betaling verloopt via bank of contant. U bepaalt zelf in overleg met het bedrijf dat de auto heeft gekocht, hoe de betaling verloopt.
In 95% van de auto verkopen wordt de auto opgehaald. Wij doen altijd ons uiterste best om het bedrijf uw auto op te laten halen. Dit is voor u als verkoper het meest prettige, en het scheelt u tijd. Echter zijn er soms situaties waarbij dit niet lukt en de auto gebracht moet worden. Wanneer wij u het bod doorgeven, dan vermelden wij altijd of u uw auto hierbij opgehaald wordt of niet.

Heeft u vragen?

De snelste manier voor antwoord op al uw vragen.
Stel deze via Whatsapp
via 06 - 415 32 208.
Stel uw vraag op Facebook.
@ Stuur een e-mail naar info@osw.nl.